Cadeautip

Voor je het weet is het weer zo ver…….

Dan krijg je de vraag, weet je nog een cadeautje voor de feestdagen? Of vraag je jezelf af, wat zal ik eens verzinnen? 

Originele cadeautip!

Geef eens een inspirerende workshop of training cadeau. Op de volgende data zijn er weer workshops en trainingen gepland:

Aanmelden kan via mail@samenwerken.fm

Wil je graag meer weten? Lukt het je niet om mee te doen op bovengenoemde data? Of wil je graag als ouders deelnemen aan de workshop SamenWerken met je gezin, laat het me dan weten. Je kunt me bereiken op nummer 06 27 31 80 10 (een WhatsApp sturen mag uiteraard ook) of een mail sturen naar mail@samenwerken.fm

Ik verheug me op je reactie.

Françoise van Hintum
SamenWerken aan Groei!
december 2019

 

 

 

Interessant bericht?

Voel je vrij het te delen!