Ervaringen van anderen

Nadat ik de cursus ‘coachen met de MIR-Methode’ had gevolgd, ben ik steeds meer mensen gaan vertellen over de methode.

Mijn eigen ervaring met de MIR-Methode is dat ik meer rust en stabiliteit in mezelf ervaar, dit hoor ik ook van anderen terug. Regelmatig ben ik aangenaam verrast over de positieve en enthousiaste verhalen die andere mensen mij vertellen.

Al jaren heb ik last van hooikoorts, het leek of de klachten steeds heftiger werden. Door mijn ervaring met de MIR-Methode ben ik gaan kijken of ik hiermee ook van de hooikoortsklachten af kon komen. Inmiddels zitten er weer heel veel pollen in de lucht, zijn de auto’s geel van het stuifmeel en hebben diverse mensen om me heen last van hun ogen en luchtwegen.
En ik?
Ik heb dit jaar geen kriebelogen, geen keelpijn en geen hevige en langdurige niesbuien meer!
vrouw 48 jaar

Toen mijn zoon een astma-aanval had en niet durfde te slapen, kon ik met de MIR-Methode zijn vertrouwen en rust aanvullen. Die nacht heeft hij, ondanks de astma-aanval, rustig geslapen.
Vrouw, 45 jaar

Door de MIR-Methode voel ik me anders, noem het stabieler. Ik vind het lastig om te verwoorden, ik voel me er gewoon goed bij.
Meisje, 16 jaar

Als ik nare dromen of angsten had, gebruikte ik de MIR-Methode en dan verdwenen ze.   
Jongen, 14 jaar

Ondanks dat ik het maar een vreemd gebeuren blijf vinden, heb ik  diverse keren mogen ervaren dat de MIR-Methode op verschillende manier ingezet kan worden en werkt!
Man, 42 jaar

Ik was aangenaamd verrast toen bleek dat de MIR-Methode werkte en ik  na mijn vakantie geen last had van een Jetlag.
Vrouw, 38 jaar

De MIR-Methode heeft me laten ervaren dat ik me rustiger voel als ik de methode gebruik.
Man, 23 jaar

Soms doe ik de MIR-Methode, als ik voel dat ik het echt nodig heb en ik heb ook echt het gevoel dat het werkt. Ik merk dat ik wat makkelijker met reacties van anderen om kan gaan.
meisje, 18 jaar

Ik voel me prettiger sinds ik de MIR-Methode doe. Ik heb de drive weer gevonden om te sporten en gezond te eten, met als mooi resultaat vele kilo’s lichter en een goede balans.
Man, 48 jaar

In mijn werk kom ik dagelijks in contact met mensen die het zwaar hebben. Ik regel met de MIR-Methode dat ik niet ‘meegenomen’ word in de energie van anderen.
Vrouw, 44 jaar

Ik was op zoek naar duidelijkheid in mijn werk. Ik had al eens de MIR-Methode geprobeerd en was toen van mening dat het niet bij me paste. Na een gesprek met Françoise besloot ik om het nog een keer te proberen. Binnen een paar dagen kreeg ik duidelijkheid.
vrouw, 35 jaar

In eerste instantie merkte ik geen verschil, toen Françoise me met de MIR-Methode hielp. Totdat ik haar vertelde dat het me op gevallen was dat ik een paar nachten beter geslapen had. Tot mijn grote verbazing vertelde Françoise dat ze met de MIR-Methode diverse keren een goede nachtrust voor me aangevuld had. Inmiddels doe ik naast mijn dagelijkse ontspanningsoefeningen van de fysiotherapeut, nu zelf ook de MIR-Methode.
Vrouw, 81 jaar

Na mijn operatie sliep ik slecht. Ik voelde onrust omdat ik niet wist of de operatie goed gegaan was.  Toen ik dit aan Françoise liet weten, vroeg ze of ze voor mij mocht mirren. De volgende dag kon ik haar laten weten dat ik heerlijk geslapen had en me veel rustiger voelde.
Vrouw, 42 jaar

Een aantal jaar geleden stopte ik met het slikken van de pil. Snel daarna voelde ik me niet prettig. Ik sliep slecht, had last van onrustige benen en werd geïrriteerd door slaapgebrek. Ik besloot om de pil  weer te slikken. Nadat ik een aantal maanden dagelijks met de MIR-Methode bezig was, besloot ik om toch weer te stoppen. Tot mijn verbazing ging het dit keer zonder vage klachten, had ik geen last meer van wiebelbenen én sliep ik goed.
Vrouw 46 jaar