Ervaringen van anderen

Ervaringen van volwassenen

Françoise maakte veel in mij los, zowel op emotioneel gebied als mijn innerlijke onrust. Ik voelde me krachtiger worden door haar openhartigheid en heldere inzichten. Hierdoor zijn mijn blokkades ‘opgeheven’, waardoor ik bewustere keuzes maak, zonder dat ik te lang stil sta bij wat anderen van situaties denken. ik heb geleerd om meer voor mezelf op te komen en daarbij mezelf te durven blijven zijn.
Vrouw 28 jaar

Ik kijk terug op een positieve periode als ik denk aan het persoonlijk ontwikkelingstraject bij Françoise. De manier waarop ik naar mezelf heb leren kijken heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn positieve kanten zijn nog meer vergroot en hierdoor is mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde gegroeid.  
Vrouw 29 jaar

Door het traject heb ik geleerd te accepteren dat niet iedereen hetzelfde is. Ik ervaar hierdoor meer rust in mezelf, waardoor me ik beter kan concentreren in mijn werk. Mijn werkplezier is hierdoor weer terug en ik merk dat ik makkelijker afstand kan nemen van bepaalde situaties. 
Man 30  jaar

Met frisse tegenzin begon ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling, voor mijn gevoel moest ik al zoveel. Tegelijkertijd stond ik wel open voor verandering. Als ik terug kijk ben ik me ervan bewust dat ik vooral geleerd heb door op verschillende manieren naar ‘het leven’ en naar situaties te kijken. Ik kan zaken nu meer vanaf een afstand benaderen, door op mezelf te vertrouwen en mezelf te accepteren zoals ik ben. Het spiegelen en de positieve energie/houding van Françoise heb ik als zeer plezierig ervaren.
Vrouw 47 jaar

Ervaringen van ouders 

Françoise als ik aan je denk, denk ik aan, integer, betrouwbaar, open en vertrouwen
Liefdevol zeg je wat je ziet, ervaart of voelt en iedere keer opnieuw is wat je zegt raak!  Ik waardeer je rust, tijd, betrokkenheid en empatie.

moeder (33 jr) van 3 jongens

Je luistert en bent belangstellend, geïntresseerd en bereid het probleem te onderzoeken om de hulpvraag helder te krijgen.
Je hebt een invoelend vermogen waarmee je een ander nieuwe en positieve inzichten geeft. je komt rustig over en neemt de tijd voor mensen. je bent duidelijk en doet wat je beloofd en bent daardoor betrouwbaar.
moeder (47 jr) van 2 dochters 

Je hebt een enorm inlevingsvermogen en blijft altijd objectief.
Jouw kracht is dat je altijd vanuit het perspectief van het kind zelf kijkt. Als je met kinderen spreekt en ook als je over een kind praat. Voor het welzijn van een kind ga je door het vuur.
vader (43 jr) van een dochter en een zoon

Ik weet dat je voor onze kinderen door het vuur gaat en dat je dat ook voor andere kinderen doet.
Je gaat door tot je het doel hebt bereikt! Dat zie ik ook terug in je omgang met de honden, je steekt er veel rust en energie in. Met rust bedoel ik, dat je de tijd neemt en niet geïrriteerd raakt als dingen niet direct lukken.
moeder (45 jr) van een zoon en een dochter

Ervaringen van jongeren

Je kunt goed luisteren en stelt de goede vragen, waardoor er een gesprek ontstaat.
meisje 16 jaar

De afgelopen maanden heeft Françoise me heel goed geholpen. Door haar luister ik meer naar mijn lichaam, ben ik me meer bewust van wat ik zelf wil en kan ik beter om gaan met mijn hoog gevoeligheid.
Meisje 17 jaar

Je kunt goed luisteren en veroordeelt niet. Ik kan mijn verhaal bij je kwijt, je reageert nooit gek. Je leert me om anders naar situaties te kijken, zonder dat je mij wilt veranderen.
Meisje 17 jaar

In het begin vond ik best eng om over mijn gevoelens te praten. Het wandelen met de honden vond ik erg fijn, want lopend praat ik makkelijker. De oefeningen die we hebben gedaan vond ik eerst raar, ik weet nu dat het zinvol was. Ik ben achter dingen gekomen, die ik eerst niet wist.  ik voel me nu veel fijner, minder zwaar dan eerder.
Ik vind het fijn om met je te praten, het voelt vertrouwd en ik weet dat ik serieus genomen wordt.
Meisje 18 jaar