Over mij

Mijn naam is Françoise van Hintum (1970) als (kinder)coach ondersteun ik bij persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben oprichter van SamenWerken aan Groei! Samen met de lieve vader van mijn kinderen heb ik een dochter, een zoon en twee honden.

Mijn passie

Iedere dag gezinnen ondersteunen met stabiliteit, liefde en warmte door samen te werken met kinderen en dieren waardoor er verbinding & balans is tussen werk & privé.

Ontwikkelingen en ontdekkingen in mijn eigen leven

Na het volgen van een toeristische opleiding ben ik 10 jaar werkzaam geweest in het toerisme. In deze tijd heb ik veel mensenkennis opgedaan en is de basis gelegd waarop ik met mensen om ga en met ze samenwerk.

In de periode daarna heb ik verschillende functies vervuld in diverse organisaties en branches. Naast de ontwikkeling in mijn werk ben ik mezelf ook op persoonlijk vlak verder gaan ontwikkelen. Het werd me steeds duidelijker dat ik mensen inzichten in zichzelf en situaties kan geven, waardoor hun veerkracht groeit en ze makkelijker met ingewikkelde situaties kunnen omgaan. Ook ben ik me ervan bewust geworden dat ik mijn intuïtie combineer met mijn aanvoelend vermogen en daarmee vertrouwen geef aan mensen, waardoor zij vertrouwen krijgen en zich kunnen ontwikkelen.  

 • Hoogsensitiviteit bij Kinderen | Con Amore
 • Hoogsensitiviteit bij Volwassen | Con Amore
 • Leven vanuit je Hart | Con Amore
 • Rouw & Verlies | Con Amore
 • EMDR | Floor Slagter
 • Praktisch Lichaamsgericht Werken | Floor Slagter
 • MIR-Methode begeleider | Mireille Mettes
 • Essentie van je mens zijn | De Levensbronnen
 • Kindercoach | De Boom met Vruchten
 • Energetisch Therapie | Sonnevelt Opleidingen
 • Psychosociale Basiskennis | Con Amore
 • Medische Basiskennis | Con Amore
 • Psychologische Astrologie | Astrologisch Adviescentrum Capricornus
 • Kindercoach | Magie van Kindercoaching
 • Coachen met de MIR-Methode | Mireille Mettes
 • Hondenspiegelen | Angelique Verhagen en Jolanda van Millingen
 • KI workshop | Hans Peter Roel
 • Relatiekracht | Je Beste Zelf Zijn
 • MBTI Persoonlijkheidstype | CIR
 • Transformatieve Dynamiek |CIR
 • Verzuimfactoren | CIR
 • Uitval is te voorspellen | Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten
 • NLP | NLP Academie
 • Overige nascholingen bij Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis (Con Amore): PTSS | Voeding, de basiselementen | Het tweede brein, de darmen
 • Modules personeelsmanagement:  Toegepaste psychologie | Motivatie en Coaching | Studie & Beroepen Oriëntatie | Competentiemanagement | Veranderingsmanagement | Organisatie & Management | Communicatie | Inleiding HRM | Marketing | Kwaliteitszorgsystemen | Inleiding Informatica | Taalvaardigheid