Lente!

Een nieuwe start, voor de natuur.

De krokussen kleuren het gras.
De vogels zijn actiever en fluiten de mooiste tonen.
De eerste knopen van bomen en planten, staan op springen.
De zon laat zich vaker zien en heeft meer kracht!

Voldoende ingrediënten om uit de ‘winterstand’ te komen.

Het afgelopen jaar heeft me veel gebracht op diverse gebieden.
Zo is de studie kindercoaching afgerond en ben ik met een nieuwe studie gestart. Hierdoor kan ik nog meer gaan doen waar ik goed in ben, mensen met elkaar in verbinding brengen en werken vanuit mijn intuïtie en hoog gevoeligheid.

Zoals de knopen van de bomen en planten op springen staan, staat ook mijn website op knappen. Mijn groei van het afgelopen jaar, kan ik niet meer toevoegen aan mijn huidige website, omdat deze uit zijn jasje is groeit.

Kortom tijd voor een nieuwe website!

De natuur werkt op dit moment hard achter de schermen om tot bloei te komen. Zo voelt het voor mij ook, hard werken achter de schermen om de nieuwe website van SamenWerken aan Groei! te realiseren, en daarmee mijn groei zichtbaar te maken. Ik verheug me erop om het te kunnen delen en nog meer mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei!

Françoise van Hintum
SamenWerken aan Groei!

Maart 2018

Interessant bericht?

Voel je vrij het te delen!