De losse stoeptegels in het leven

Als ik door onze buurt loop, kom ik overal losse stoeptegels tegen. Regelmatig komt dan het beeld boven van de pootafdrukken die ik vorige winter in de sneeuw heb gezien. Het spoor liep van en naar een gat in de stoep…. Het diertje dat zich er schuil hield had een mooie route afgelegd om vervolgens weer onder de grond weg te duiken.

De stoeptegels zijn inmiddels meerdere keren vastgelegd en ze verzakken elke keer weer…..

Vanmorgen bedacht ik me, dit is wat er ook in het leven gebeurt. Je kunt elke keer de losse stoeptegels vastleggen, maar als je niet naar het onderliggend probleem kijkt, liggen ze steeds weer los. Elke keer hetzelfde doen zonder blijvend resultaat… Daar worden mensen vermoeid van en uiteindelijk geïrriteerd. Je kunt er ook voor kiezen om het probleem bij de kern aan te pakken.

Loop je steeds tegen hetzelfde aan, kijk dan eens waarom jouw ‘stoeptegels’ losliggen, zodat je het onderliggende probleem kunt aanpakken.

Ik wens je een mooi en blijvend resultaat!

Françoise van Hintum
SamenWerken aan Groei!

December 2017

Interessant bericht?

Voel je vrij het te delen!